Recente actualiteiten

 • Ondertekening samenwerkingsovereenkomst LIV
  Ondertekening samenwerkingsovereenkomst LIV Afgelopen vrijdagmiddag is de samenwerkingsovereenkomst tussen KlokGroep, Trebbe, Eigenhuis Projecten en Van der Sluis Technische Bedrijven voor LIV Woonbelevingscentrum ondertekend. De initiatiefnemers hebben gezamenlijk een schilderij gemaakt. Op dit vierluik staat het woord “STEK’.... Lees verder »
 • Ondertekening samenwerkingsovereenkomst HoogWonen
  Ondertekening samenwerkingsovereenkomst HoogWonen Met gepaste trost kunnen wij meedelen dat René van der Sluis (Algemeen Directeur Van der Sluis Technische Bedrijven), gistermiddag in Nieuwegein de samenwerkingsovereenkomst met Trebbe Hoogwonen heeft ondertekend.   Samen met de overige co-makers... Lees verder »
 • Artikel Stedenbouw: "Groot Onderhoud aan 53 woningen zorgt voor mooie energiesprong"
  Artikel Stedenbouw: Een mooi artikel in de Stedenbouw over een renovatieproject waarvoor Van der Sluis Technische Bedrijven de installaties heeft gerealiseerd. http://www.stedenbouw.nl/groot-onderhoud-aan-53-woningen-zorgt-mooie-energielabelsprong/ Lees verder »
 • Voorraadvoordeel
  Voorraadvoordeel “Voorraadvoordeel!!   De ene dag tot aankoop overgaan en de volgende dag al harken, dat is allemaal mogelijk bij Van der Sluis Agri. Vorige week hebben wij een Fella Hark  TS10065 mogen afleveren aan... Lees verder »
 • 11 maart, Wereld Loodgietersdag
  11 maart Wereld Loodgietersdag Loodgieters krijgen vaak niet de erkenning die ze verdienen. Ze worden vaak stereotiep weggezet, maar daardoor vergeten we nog wel eens dat de Loodgieter in onze maatschappij een onmisbare rol heeft. Daarom heeft de World... Lees verder »

Artikel RIV Amsterdam

Donderdag 13 juli 2017 | Installatie Techniek | Algemeen

Een mooi artikel in de Stedenbouw over het project RIV in Amsterdam.

Bij de bouw van het project RIV te Amsterdam verzorgt Van der Sluis Woningbouw de complete installatiewerkzaamheden, bestaande uit E-installatie, W-installatie, MV-installatie en CV-installatie.

Willem ten Hove, projectleider bij Van der Sluis Woningbouw, vertelt: “Bijzonder aan dit project is dat we in de bovenste zes penthouses een Hybride Daikin Altherma-warmtepomp hebben geïnstalleerd. Deze warmtepomp co...mbineert lucht-naar-water-warmtepomptechnologie met gascondensatietechnologie. Op basis van de buitentemperatuur, energieprijzen en interne verwarmingsvraag schakelt de warmtepomp altijd in de meest voordelige bedrijfsmodus.”

In de parkeerkelder heeft Van der Sluis Woningbouw bovendien diverse grote ventilatoren geplaatst met stuwventilatoren. Ook zijn er in de parkeerkelder voorzieningen aangebracht zodat oplaadpunten gecreëerd kunnen worden voor de auto’s. Daarnaast worden op het dak van het gebouw 150 zonnepanelen aangebracht.

“Bijzonder aan onze manier van werken is dat we alle benodigde producten en materialen via een laptop op de bouwplaats bestellen in onze eigen webshops. Vervolgens worden alle materialen rechtstreeks uit ons magazijn per vrachtwagen vervoerd en in stalen kratten geleverd op de bouw”, aldus Ten Hove.

klik op onderstaande link om het artikel te lezen:

« Terug naar het overzicht