Recente actualiteiten

 • Ondertekening samenwerkingsovereenkomst LIV
  Ondertekening samenwerkingsovereenkomst LIV Afgelopen vrijdagmiddag is de samenwerkingsovereenkomst tussen KlokGroep, Trebbe, Eigenhuis Projecten en Van der Sluis Technische Bedrijven voor LIV Woonbelevingscentrum ondertekend. De initiatiefnemers hebben gezamenlijk een schilderij gemaakt. Op dit vierluik staat het woord “STEK’.... Lees verder »
 • Ondertekening samenwerkingsovereenkomst HoogWonen
  Ondertekening samenwerkingsovereenkomst HoogWonen Met gepaste trost kunnen wij meedelen dat René van der Sluis (Algemeen Directeur Van der Sluis Technische Bedrijven), gistermiddag in Nieuwegein de samenwerkingsovereenkomst met Trebbe Hoogwonen heeft ondertekend.   Samen met de overige co-makers... Lees verder »
 • RIV Amsterdam
  Artikel RIV Amsterdam Een mooi artikel in de Stedenbouw over het project RIV in Amsterdam. Bij de bouw van het project RIV te Amsterdam verzorgt Van der Sluis Woningbouw de complete installatiewerkzaamheden, bestaande uit E-installatie, W-installatie, MV-installatie... Lees verder »
 • Artikel Stedenbouw: "Groot Onderhoud aan 53 woningen zorgt voor mooie energiesprong"
  Artikel Stedenbouw: Een mooi artikel in de Stedenbouw over een renovatieproject waarvoor Van der Sluis Technische Bedrijven de installaties heeft gerealiseerd. http://www.stedenbouw.nl/groot-onderhoud-aan-53-woningen-zorgt-mooie-energielabelsprong/ Lees verder »
 • 11 maart, Wereld Loodgietersdag
  11 maart Wereld Loodgietersdag Loodgieters krijgen vaak niet de erkenning die ze verdienen. Ze worden vaak stereotiep weggezet, maar daardoor vergeten we nog wel eens dat de Loodgieter in onze maatschappij een onmisbare rol heeft. Daarom heeft de World... Lees verder »

Voorraadvoordeel

Dinsdag 09 mei 2017 | Van der Sluis Agri | Algemeen

Voorraadvoordeel!!

 

De ene dag tot aankoop overgaan en de volgende dag al harken, dat is allemaal mogelijk bij Van der Sluis Agri.

Vorige week hebben wij een Fella Hark  TS10065 mogen afleveren aan de familie de Groot uit Kampen!

Deze hark heeft een instelbare werkbreedte tot maar liefst 10 meter!

Daarnaast zit er comfort bediening op de hark waarmee deze vanaf de trekker bediend kan worden. 

Wilt u ook profiteren? Neem dan gauw contact met ons op! Wij hebben nog voldoende machines op voorraad staan waarmee u snel aan de slag kunt!”

« Terug naar het overzicht