Recente actualiteiten

 • Ondertekening samenwerkingsovereenkomst LIV
  Ondertekening samenwerkingsovereenkomst LIV Afgelopen vrijdagmiddag is de samenwerkingsovereenkomst tussen KlokGroep, Trebbe, Eigenhuis Projecten en Van der Sluis Technische Bedrijven voor LIV Woonbelevingscentrum ondertekend. De initiatiefnemers hebben gezamenlijk een schilderij gemaakt. Op dit vierluik staat het woord “STEK’.... Lees verder »
 • Ondertekening samenwerkingsovereenkomst HoogWonen
  Ondertekening samenwerkingsovereenkomst HoogWonen Met gepaste trost kunnen wij meedelen dat René van der Sluis (Algemeen Directeur Van der Sluis Technische Bedrijven), gistermiddag in Nieuwegein de samenwerkingsovereenkomst met Trebbe Hoogwonen heeft ondertekend.   Samen met de overige co-makers... Lees verder »
 • RIV Amsterdam
  Artikel RIV Amsterdam Een mooi artikel in de Stedenbouw over het project RIV in Amsterdam. Bij de bouw van het project RIV te Amsterdam verzorgt Van der Sluis Woningbouw de complete installatiewerkzaamheden, bestaande uit E-installatie, W-installatie, MV-installatie... Lees verder »
 • Artikel Stedenbouw: "Groot Onderhoud aan 53 woningen zorgt voor mooie energiesprong"
  Artikel Stedenbouw: Een mooi artikel in de Stedenbouw over een renovatieproject waarvoor Van der Sluis Technische Bedrijven de installaties heeft gerealiseerd. http://www.stedenbouw.nl/groot-onderhoud-aan-53-woningen-zorgt-mooie-energielabelsprong/ Lees verder »
 • Voorraadvoordeel
  Voorraadvoordeel “Voorraadvoordeel!!   De ene dag tot aankoop overgaan en de volgende dag al harken, dat is allemaal mogelijk bij Van der Sluis Agri. Vorige week hebben wij een Fella Hark  TS10065 mogen afleveren aan... Lees verder »

BEST PRESTERENDE WERKGEVER VAN NEDERLAND 2016!

Zaterdag 01 oktober 2016 | Installatie Techniek | PersberichtenVAN DER SLUIS BEST PRESTERENDE WERKGEVER VAN NEDERLAND 2016!

Van der Suis Technische Bedrijven werd op woensdag 20 juli verrast met de landelijke succes award voor Best Presterende Werkgever 2016 in de categorie Allround-installatietechniekbranche.

Wij zijn trots op deze prijs, maar wij zijn vooral trots op onze medewerkers. Het succes van Van der Sluis Technische Bedrijven is te danken het enthousiasme en inzet van onze medewerkers!!!

De nominatiecommisie deed ons de volgende onderbouwing toekomen:

"Van der Sluis Technische Bedrijven is volgens de nominatiecommissie een zeer hoogwaardig bedrijf, dat in de loop der tijd een opmerkelijke positie heeft opgebouwd. Absoluut een specialist op haar vakgebied namelijk die van allround-installatietechniek, in de ruimste zin van het woord. Gedrevenheid, innovatievermogen, durf en visie plus 100% focus op de klant maken Van der Sluis Technische Bedrijven een absolute topper in haar wereld."

"Als werkgever onderscheidt Van der Sluis Technische Bedrijven zich met name door haar gerichte aannamebeleid en het vertrouwen en de verantwoordelijkheid die zij haar medewerkers geeft, en die voor een zeer laag personeelsverloop en ziekteverzuim zorgdragen."

Opmerkelijk Onderscheiden Vermogen:

"Volgens de nominatiecommissie is Van Der Sluis Technische Bedrijven een mooi bedrijf als totaal-aanbieder van installatietechniek in de bouw. Er is een hechte samenwerking met partners, zodat mooie aansprekende projecten van begin af aan gerealiseerd worden. Zo sterk en professioneel dat zelfs in de jaren van de bouwcrisis de omzet is blijven groeien en niemand ontslagen behoefde te worden! 
Het is een zeer platte organisatie met groot gevoel van verantwoordelijkheid naar de mensen! Een mooi bedrijf dat redelijk bescheiden opereert. Een innovatieve onderneming die opereert als co-maker binnen projecten. Van begin af aan mee-ontwikkelen en meedenken over de beste oplossingen."

"Op personeelsvlak zorgen dat iedereen zich betrokken voelt en vol enthousiasme werkt op zijn/haar positie. Een zeer laag verloop en een uitzonderlijk laag ziekteverzuim. 
Van der Sluis Technische Bedrijven is een uitstekende werkgever waarbij de focus naast rendement vooral gericht is op de medewerker. Terecht winnaar van de award voor de beste werkgever, in alle opzichten een outperformer die zich realiseert dat de medewerkers het daadwerkelijke kapitaal van de onderneming vertegenwoordigen, en dus de terecht winnaar is van de award voor de best presterende werkgever in de Allround-installatietechniekbranche."

I

« Terug naar het overzicht