Recente actualiteiten

 • Ondertekening samenwerkingsovereenkomst LIV
  Ondertekening samenwerkingsovereenkomst LIV Afgelopen vrijdagmiddag is de samenwerkingsovereenkomst tussen KlokGroep, Trebbe, Eigenhuis Projecten en Van der Sluis Technische Bedrijven voor LIV Woonbelevingscentrum ondertekend. De initiatiefnemers hebben gezamenlijk een schilderij gemaakt. Op dit vierluik staat het woord “STEK’.... Lees verder »
 • Ondertekening samenwerkingsovereenkomst HoogWonen
  Ondertekening samenwerkingsovereenkomst HoogWonen Met gepaste trost kunnen wij meedelen dat René van der Sluis (Algemeen Directeur Van der Sluis Technische Bedrijven), gistermiddag in Nieuwegein de samenwerkingsovereenkomst met Trebbe Hoogwonen heeft ondertekend.   Samen met de overige co-makers... Lees verder »
 • RIV Amsterdam
  Artikel RIV Amsterdam Een mooi artikel in de Stedenbouw over het project RIV in Amsterdam. Bij de bouw van het project RIV te Amsterdam verzorgt Van der Sluis Woningbouw de complete installatiewerkzaamheden, bestaande uit E-installatie, W-installatie, MV-installatie... Lees verder »
 • Artikel Stedenbouw: "Groot Onderhoud aan 53 woningen zorgt voor mooie energiesprong"
  Artikel Stedenbouw: Een mooi artikel in de Stedenbouw over een renovatieproject waarvoor Van der Sluis Technische Bedrijven de installaties heeft gerealiseerd. http://www.stedenbouw.nl/groot-onderhoud-aan-53-woningen-zorgt-mooie-energielabelsprong/ Lees verder »
 • Voorraadvoordeel
  Voorraadvoordeel “Voorraadvoordeel!!   De ene dag tot aankoop overgaan en de volgende dag al harken, dat is allemaal mogelijk bij Van der Sluis Agri. Vorige week hebben wij een Fella Hark  TS10065 mogen afleveren aan... Lees verder »

Naamswijziging werkmaatschappijen Van der Sluis Technische Bedrijven

Dinsdag 06 december 2016 | Installatie Techniek | Persberichten

Van derSluis Technische Bedrijven is een modern en dynamisch bedrijf en wil graag een sterke en betrouwbare partner zijn voor elk integraal en duurzaam bouwproces.

Wij hebben tevens alle vakkennis in huis voor een optimale stal en voor een professioneel, deskundig advies over machines die maximaal bij elk agrarische bedrijf passen.

Ook als het gaat om staalbewerking zijn wij een betrouwbare partner die het proces van begin tot eind begeleidt. Wij leveren telkens weer een knap staaltje werk.

 

Om ook in de toekomst te kunnen blijven voldoen aan de wensen van onze klanten hebben wij gemeend om dit ook in de tenaamstelling van onze vennootschappen naar vorente laten komen, dat bij Van der Sluis Technische Bedrijven de klant centraal staat!

Met ingang van 1 januari 2017 nemen wij afscheid van de voor u zo vertrouwde namen worden de nieuwe namen:

 

Van der Sluis Woningbouw B.V.                 (v/hLoodsluis B.V.)

Van der Sluis Renovatie B.V.                       (v/h Electrasluis B.V.)

Van der Sluis Beheer &Onderhoud B.V.    (v/h VerwarmingssluisB.V.)

Van der Sluis Utiliteit B.V.

Van der Sluis Agri B.V.                                (v/hLandbouwsluis)

Van der Sluis Constructie B.V.                     (v/h Van der Sluis Constructie)

 

De algemene bedrijfsgegevens zijn:

Postadres:        Kamperzeedijk 57

                        8281 PB Genemuiden

Telefoon:        038-3446555

E-mail:            info@vd-sluis.nl

Website:          www.vd-sluis.nl

« Terug naar het overzicht