Vitaal Centrum Duiven

Wij zijn betrokken geweest bij de realisatie van de 2e fase van het Vitaal Centrum in Duiven. 

De 2e fase (van in totaal drie fases), betreft een complex met in totaal drie bouwlagen en een totale oppervlakte van circa 6.400 m2. Het gebouw heeft een multifunctionele invulling: op de begane grond is er ruimte voor winkels en horeca, de eerste en tweede verdieping vormen samen een multifunctionele accommodatie en daarmee het kloppend hart van het centrum van Duiven. Zo is er ruimte voor het Cultureel Centrum Onderling Genoegen (CCOG), de bibliotheek, een audiotorium, een doelgroepenzwembad voor het geven van zwemles en een kinderdagverblijf met buitenschoolse opvang.

 


Van der Sluis Constructie heeft o.a. de staalconstructie en de trappen gefabriceerd en gemonteerd.


Onze installatiebedrijven hebben de complete werktuigbouwkundige, elektrotechnische en de zwembad installatie verzorgd.
Wij hebben er oa. voor gezorgd dat het gehele pand wordt verwarmd met behulp van radiatoren, vloerverwarming of door middel van lucht. Waarbij in een aantal ruimtes de luchtkwaliteit wordt gemeten en op basis daarvan zal er meer of minder worden geventileerd.
Dit alles wordt geregeld door een regelkast met een Priva-regeling die in de technische ruimte is opgesteld. Deze regeling is via het internet te benaderen en op deze manier kunnen wij de gehele installatie monitoren en indien nodig bijstellen.

Kaart



« Terug naar het overzicht
 

Gerelateerd project

Nieuw Waterlandplein, Amsterdam

Het nieuwe winkelcentrum heeft een compleet en uitgebreid aanbod van winkels. Daarnaast zijn ruim driehonderd appartementen (koop en huur) in diverse prijscategorieën gerealiseerd. Naast winkels en woningen zijn een wijkcentrum,...


Project gegevens

Soort Woningbouw
Project Vitaal Centrum Duiven
Plaats Duiven
Bouwjaar 2015
Opdrachtgever Nijhuis Bouw BV